Κάντε "LIKE" στην σελίδα μας στο Facebook για να συμμετάσχετε σε όλες μας τις κληρώσεις κερδίζοντας πλούσια δώρα.

Powered By Couponorama.gr


todays deal weekly details all live details

28€ για ΜΙΑ συσκευή οικονομίας καυσίμων Super Fuel Max ή 46€ για ΔΥΟ (23€ η μία). Τοποθετείται πανεύκολα, έχει 10ετή εγγύηση, αυξάνει το όριο ζωής του κινητήρα & μειώνει αποδεδειγμένα την κατανάλωση καυσίμων έως 30%. Κατάλληλο για αυτοκίνητα, μηχανές & καυστήρες. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα δωρεάν! Μια προσφορά της Camelot. Αρχική αξία 55€. Έκπτωση 49% & 58% αντίστοιχα.


€28.00
Campaign Ended
ΑξίαΈκπτωσηΚέρδος
€55.0049% €27

Προσφορές από το Couponorama.gr

Γιατί Super Fuel Max

*Αγοράστε την & ξεχάστε το άγχος του κόστους της βενζίνης

*Απλή στην τοποθέτηση με άμεσα και μακροχρόνια οφέλη

*Σχεδιασμένη για κάθε κινητήρα εξωτερικής καύσης και για κάθε τύπο καυσίμου

*Αποδεδειγμένο με μετρήσεις σε επίσημο ΚΤΕΟ.

*Μειώνει την κατανάλωση καυσίμων ως και 30%.

*Έχει εγγύηση 10 έτη.

*Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

*Έχει την εγγύηση της Camelot

Διεθνής Οργανισμός Υγείας Camelot
Ηρακλέους 97, Καλλιθέα 17672
Τηλέφωνο
:+ 30 210 9574709 
Φαξ:+30 210 9587994
Best Name For Your Health

 


Το κουπόνι λήγει:

26/10/2011

Αν πληρώνετε πολλά για καύσιμα, αν θέλετε να αυξήσετε την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου σας, αν θέλετε καλύτερη ποιότητα καυσίμου, αν έχετε πολλά καυσαέρια, η λύση είναι εδώ, είναι καταπληκτική και  η πιο φθηνή στην Ελληνική αγορά!!

 

  

Πόσο χρήσιμη είναι η συσκευή… 

 • Οικονομία καυσίμων έως και 30%.

 • Ομαλότερη λειτουργία του κινητήρα σας.

 • Έως και 30% περισσότερα χιλιόμετρα.

 • Μειώνει δραστικά την εκπομπή καυσαερίων μέχρι και 80%.

 • Αυξάνει το όριο ζωής του κινητήρα σας.

 • Αυξάνει την ροπή ιπποδύναμης μέχρι και 13%.

 • Δεν φθείρεται ούτε χρειάζεται αντικατάσταση μιας και κρατάει για μια ζωή.

 • Η τοποθέτηση είναι πολύ γρήγορη και εύκολη και διαρκεί 1 λεπτό.

 • Μειώνει την θερμοκρασία του κινητήρα κατά 2 με 4 βαθμούς επιτυγχάνοντας τέλεια καύση μίγματος.

 • Δεν έχει έξοδα συντήρησης. 

 • Καθαρίζει τα συσσωρευμένα κατάλοιπα στον χώρο καύσης του κινητήρα.

 • Μειώνει ή παύει εντελώς την κρουστική καύση.  

 • Ιδανικό για το περιβάλλον.

 • Κατασκευασμένο στην Αμερική με τεχνολογία της General Motors USA.

 • Σας παρέχεται με 10 χρόνια εγγύηση

Πως θα το εγκαταστήσετε...

1) Βρείτε την κύρια γραμμή (σωλήνα) καυσίμων και  τοποθετήστε τα δύο  τμήματα του FUΕL MAX , ένα σε κάθε πλευρά γύρω από την παροχή τροφοδοσίας μετά το φίλτρο και την αντλία βενζίνης. Κατόπιν κρατήστε τα ενωμένα με  το πλαστικό ιμάντα  που εφοδιάζεστε. 

2) Η γραμμή (σωλήνα) καυσίμων μπορεί να είναι  ένα από τα εξής υλικά:  ελαστικό, αλουμίνιο ή χαλκός.

3) Εάν το όχημα έχει έναν εξαερωτήρα (καρμπυρατέρ), το FUΕL MAX πρέπει εγκατασταθεί στο στόμιο εισαγωγής εξαερωτήρα (καρμπυρατέρ).

4) Εάν το όχημα έχει fuel-injection, το FUΕL MAX  πρέπει να εγκατασταθεί μετά την αντλία βενζίνης. Πριν από την εγκατάσταση σε αυτοκίνητα με injection, είναι απαραίτητο για 5 περίπου ώρες πρίν, να αποσυνδεθεί ο αρνητικός (-) πόλος της μπαταρίας του οχήματος.

5) Η εγκατάσταση σε λέβητα/καυστήρα,  γίνεται με τον ίδιο τρόπο στην εισαγωγή καυσίμου μετά το φίλτρο.

 

Όροι & Στοιχεία της Προσφοράς 
 • Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων .
 • Κάθε κουπόνι περιλαμβάνει μία συσκευή  οικονομίας καυσίμων Super fuel max (τιμή 28€)
 • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους. Για αγορά  2 συσκευών, η τιμή μονάδας είναι 23€ (46€ οι δύο συσκευές).
 • Τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με courrier, συμπεριλαμβάνονται στη τιμή.  Η παράδοση όμως γίνεται σε μία μόνο διεύθυνση (αν αγοράσατε δύο συσκευές στην τιμή των 23€ την κάθε μία)
 • Δύο με τρεις εργάσιμες ημέρες μετά την αγορά της προσφοράς, ο υπεύθυνος της Camelot/του μεταφορέα, θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά για να κανονίσετε τα της παράδοσης (εφόσον δεν είναι ακριβή τα στοιχεία της διεύθυνσης αποστολής που συμπληρώσατε κατά την αγορά).

 Λίγα λόγια για την Camelot

Ο Οργανισμός Υγείας Camelot  είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία με δυναμική παρουσία σε παγκόσμιο επίπεδο από το 1945. Δραστηριοποιείται  στο χώρο της διάθεσης τεχνολογικά εξελιγμένων, ποιοτικών και αξιόπιστων προϊόντων υγείας διαθέτοντας γραφεία σε πάνω από 25 χώρες με μονάδες παραγωγής και ένα εξειδικευμένο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης, στην Αμερική. Η Ελλάδα επιλέχθηκε για την εγκατάσταση ενός από τα κεντρικά γραφεία της Camelot, εξαιτίας της στρατηγικής σημασίας γεωγραφικής της θέσης που ενώνει Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή και Ασία.

Από την αρχή, η πορεία του γραφείου της Ελλάδας ήταν και παραμένει ανοδική καθώς οι άνθρωποι της Camelot Ελλάδας, είναι περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένοι και συμβαδίζουν με το πνεύμα της εποχής προσφέροντας σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες λύσεις σε κάθε νοικοκυριό,  μέσω μοναδικών και επίκαιρων προϊόντων. Τα προϊόντα υγείας της Camelot,  συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής,  είναι φιλικά προς το περιβάλλον και  διευκολύνουν την σύγχρονη νοικοκυρά στις καθημερινές της ασχολίες.

Η γκάμα των προϊόντων της Camelot είναι μεγάλη. Τα προϊόντα τους είναι από τα πιο αναγνωρισμένα προϊόντα υγείας της αγοράς,  ικανά να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες και το lifestyle και του πιο απαιτητικού πελάτη.  Με επιτυχημένες κινήσεις προβολής και προώθησης, η Camelot έχει καταφέρει να βάλει στην καθημερινότητα μας τα πιο χρήσιμα από αυτά. Τα περισσότερα δε, έχουν μπει πια στην συνείδηση κάθε καταναλωτή!

To προϊόν που κατά τη γνώμη μας δεν πρέπει να λείπει από κάθε σπίτι είναι τo  φίλτρo  νερού Columbia με 2 ειδικά  ξεχωριστά φίλτρα που χρειάζονται αλλαγή μόνο μια φορά το χρόνο και προστατεύουν την υγεία μας  από κινδύνους που συνδέονται με "το νερό της βρύσης" που αντί να είναι φίλος μας,  κινδυνεύει να γίνει ο χειρότερος εχθρός μας εξαιτίας των χημικών λιπασμάτων, των σωληνώσεων από αμίαντο και μόλυβδο και τις  διαρροές στο υπέδαφος, που καθιστούν το νερό που πίνουμε, έναν από τους κύριους παράγοντες σκλήρυνσης των αρτηριών, καρδιοπαθειών, καρδιακών προσβολών, νεφροπαθειών, υψηλής πίεσης και πολλών εκφυλιστικών ασθενειών. 

Στο Διεθνή Οργανισμό Camelot θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε σε ποιοτικά προϊόντα υγείας, συστήματα καθαρισμού του νερού & του αέρα!

 


Αθήνα


προσφορές
 
προσφορές  
 
Στατιστικά...
προσφορές
.

LiveZilla Live Help