Κάντε "LIKE" στην σελίδα μας στο Facebook για να συμμετάσχετε σε όλες μας τις κληρώσεις κερδίζοντας πλούσια δώρα.

Powered By Couponorama.gr


todays deal weekly details all live details

15€ από 100€, για 16 μαθήματα JUDO διάρκειας δύο μηνών, προσαρμοσμένα στις ανάγκες πολυάσχολων ενηλίκων ανδρών & γυναικών, σε ειδικό τμήμα που δημιούργησε για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο, το Κέντρο Πολεμικών Τεχνών Νέου Ηρακλείου. Τα μαθήματα γίνονται κάθε Σάββατο & Κυριακή 11:30-13:00. Με την προσφορά απαλλάσσεστε & από το κόστος εγγραφής (20€). Έκπτωση για σας 85%


€15.00
Campaign Ended
ΑξίαΈκπτωσηΚέρδος
€100.0085% €85

tweet this

1

Προσφορές από το Couponorama.gr

  Πρόγραμμα μαθημάτων Judo 

 

 
Άνδρες, γυναίκες & έφηβοι
15 – 75 ετών

Σάββατο 11:30-13:00μμ
Κυριακή
11:30-13:00μμ

 

 

  

 

Eκπαιδευτές :
Τα μαθήματα γίνονται από πτυχιούχους προπονητές του Judo (Από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού) με πολύχρονη εμπειρία και κατάρτιση.


Η φιλοσοφία του Judo από τον Jigoro Kano, πατέρα του Judo
«Αν αντισταθώ όταν ένας δυνατότερος άντρας με σπρώχνει με όλη του τη δύναμη απλά θα νικηθώ. Αν αντί να αντισταθώ οπισθοχωρήσω, τότε αυτός θα χάσει την ισορροπία του και φυσιολογικά θα σκύψει μπροστά, στην κατεύθυνση προς την οποία σπρώχνει.

 

 

Αν εγώ χρησιμοποιώντας τη δύναμη της ώθησής του και καθώς χάνει την ισορροπία του εφαρμόσω μια τεχνική είναι αρκετά πιθανό να τον ανατρέψω. Να ένα παράδειγμα, πολύ απλό, για το πώς ένας αγωνιζόμενος μπορεί να νικήσει υποχωρώντας στη δύναμη του αντιπάλου του. Σε αυτό έγκειται και η αρχή της ευγένειας».Martial Arts Club  
(Κέντρο Πολεμικών Τεχνών Νέου Ηρακλείου)
Χέλμου 7, Νέο Ηράκλειο 
(5 λεπτά από ΗΣΑΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟ)
Τηλ. 210 2817909
Ώρες λειτουργίας γραμματείας: 
Δευτέρα- Παρασκευή, 18:30-21:30
http://www.martialartsclub.gr


Το κουπόνι λήγει:

30/06/2012


Τοποθεσία:Δες μεγαλύτερο χάρτη

 

Για σας που δεν έχετε ελεύθερο χρόνο για άθληση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αλλά σας ενδιαφέρει η φυσική σας κατάσταση, το Κέντρο Πολεμικών Τεχνών Νέου Ηρακλείου δημιούργησε ένα νέο τμήμα JUDO, που γίνεται κάθε Σάββατο & Κυριακή (1,5 ώρα κάθε μάθημα) & στοχεύει μέσα από τις τεχνικές αυτοάμυνας του Judo να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση, την αντοχή & την αυτοπεποίθηση σας 

 


 

Όροι Χρήσης της Προσφοράς
 • Η προσφορά ισχύει από την επόμενη της αγοράς,  έως τις  30/06/2012.
 • Η προσφορά αφορά 2 μήνες μαθημάτων Judo αλλά δεν είναι ημερολογιακή. Τα μαθήματα θα λάβουν χώρα σε  8 συνεχόμενες πλήρεις εβδομάδες. Αν κανείς δηλ. αρχίσει πριν τις γιορτές, θα συνεχίσει μετά τις διακοπές το πρόγραμμα από εκεί που το άφησε μέχρι να ολοκληρώσει ένα πλήρη κύκλο δύο μηνών
 •  Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο 
 • Μπορεί να αγοραστεί 1 κουπόνι για κάθε χρήστη και  απεριόριστος αριθμός κουπονιών σαν δώρο για συγγενείς ή φίλους (έως 1  κουπόνι για κάθε άτομο) 
 • Δεν ισχύει για προσωπική χρήση ατόμων που ήδη εξασκούνται στο σύλλογο. Μπορούν όμως να κάνουν δώρο το κουπόνι σε άλλους.
 • Κάθε αγοραστής μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα διάρκειας μιάμιση ώρας, 2 φορές την εβδομάδα Σάββατο & Κυριακή, σύμφωνα με το πρόγραμμα μαθημάτων.
 • Η προσφορά υλοποιείται στους χώρους του Κέντρου Πολεμικών Τεχνών Ηρακλείου, Χέλμου 7 στο Νέο Ηράκλειο (5 λεπτά από τον σταθμό ΗΣΑΠ).
 • Κατά την περίοδο των γιορτών του Πάσχα και των επίσημων αργιών, η σχολή παραμένει κλειστή.
 • Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή

  prosfores kouponia

Λίγα Λόγια για το Judo

To judo είναι μια από τις πιο διαδεδομένες πολεμικές τέχνες της Ιαπωνίας αλλά και ολυμπιακό άθλημα που χαρίζει στον σημερινό άνθρωπο από 5 έως 75 ετών, μια αλλιώτικη διέξοδο από την καθημερινότητά του. 

Από την μία, είναι εξαιρετική άσκηση για όσους θέλουν να γυμναστούν ή να μάθουν τεχνικές αυτοάμυνας, από την άλλη μεταδίδει στον ασκούμενο στοιχεία που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα του προς το καλύτερο. Αυτό γιατί ο ασκούμενος μαθαίνει πότε πρέπει να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του, με ποιο τρόπο να το κάνει & πώς μπορεί να χρησιμοποιεί τις ικανότητές του όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται.

Μετά από λίγο διάστημα, ο ασκούμενος θα δει στο σώμα του αλλαγές πολύ πιο ουσιαστικές από αυτές που προσφέρει μια συνηθισμένη γυμναστική, ενώ αν ενδιαφέρεται για την αυτοάμυνα δε θα μπορούσε να έχει κάνει καλύτερη επιλογή διότι σχεδόν όλα τα συστήματα άοπλης αυτοάμυνας και συμπλοκής έχουν βασιστεί στο τζούντο! 

 


 Το Κέντρο Πολεμικών Τεχνών Ηρακλείου

Το Κέντρο Πολεμικών Τεχνών Ηρακλείου (Martial Arts Club),  δημιουργήθηκε από ανθρώπους με πάθος, αγάπη και μεράκι για τις πολεμικές τέχνες και λειτουργεί κάτω από μια χαλαρή και φιλική στέγη.

Στο κέντρο θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε – και να συνεχίσετε – την ενασχόλησή σας με τις πολεμικές τέχνες, σε ένα περιβάλλον που σέβεται ασφαλώς τις παραδοσιακές παραμέτρους των πολεμικών τεχνών (εθιμοτυπία, σοβαρότητα, πειθαρχία κλπ), αλλά χωρίς την άκαμπτη αυστηρότητά τους, που δεν ταιριάζει σε όλους τους χαρακτήρες, ειδικά των δυτικών ανθρώπινων μορφοτύπων.

Πολεμικές Τέχνες που διδάσκονται

Τζούντο: Πολεμική τέχνη και Ολυμπιακό αγώνισμα

Συστέμα: Ένα ολοκληρωμένο σύστημα άσκησης και μάχης από τους Κοζάκους της παλιάς Ρωσίας 

Αϊκίντο: Μια σύγχρονη πολεμική τέχνη κατάλληλη για κάθε σωματότυπο και ηλικία

Καράτε:  Παραδοσιακή πολεμική τέχνη, μαχητικό άθλημα και εξαιρετική γυμναστική  


Πέρα από τα τακτικά, καθημερινά μαθήματα, το Κέντρο Πολεμικών Τεχνών, διοργανώνει σεμινάρια με Έλληνες και ξένους εκπαιδευτές, είτε για τις πολεμικές τέχνες που διδάσκονται σε αυτό (Αϊκίντο, Συστέμα, Τζούντο, Ιάιντο), είτε για άλλες (Κέντο, Καράτε, Ναγκινάτα Τάε Κβον Ντο, Τάι Τσι κ.α.), ενώ φιλοξενεί και ομάδες μελέτης πολεμικών τεχνών που αναζητούν μια στέγη για να ασκηθούν. Ο χώρος και οι εγκαταστάσεις του μπορούν να εξυπηρετήσουν μια σειρά από διαφορετικές ανάγκες, τόσο σε τακτική βάση όσο και έκτακτα, ενώ οι άριστες σχέσεις με διάφορες ομοσπονδίες πολεμικών τεχνών καθιστούν το Κέντρο μια από τις καλύτερες επιλογές για τη φιλοξενία ακόμα και πολυάριθμων διοργανώσεων. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις ειδικές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα (μαθήματα πρώτων βοηθειών, ειδικά σεμινάρια αυτοάμυνας για γυναίκες, πολιτιστικές εκδηλώσεις γνωριμίας με τους πολιτισμούς που έχουν γεννήσει τις πολεμικές τέχνες κ.α.), δίνουν το στίγμα ενός δυναμικού, ζωντανού χώρου που έχει να προσφέρει κάτι ενδιαφέρον για τον καθένα

 

Δυναμικός, ζωντανός χώρος όπου μπορείτε να εξασκήσετε το σώμα και το πνεύμα σαςΑθήνα


προσφορές
 
προσφορές  
 
Στατιστικά...
προσφορές
.

LiveZilla Live Help