Κάντε "LIKE" στην σελίδα μας στο Facebook για να συμμετάσχετε σε όλες μας τις κληρώσεις κερδίζοντας πλούσια δώρα.

Powered By Couponorama.gr


todays deal weekly details all live details

30€ από 120€, για μαθήματα AIKIDO διάρκειας 2 μηνών (πάνω από 40 μαθήματα κάθε μήνα) & απαλλαγή από το κόστος εγγραφής (20€) για άντρες και γυναίκες ηλικίας 15-65 χρονών. Επιλέξτε τις ώρες μαθημάτων που σας ταιριάζουν, πρωϊνά 7:00 - 8:15 και 10:00 - 11:15, μεσημεριανά 15:30 - 16:45, βραδινά 19:30 - 20:45, στο Νέο Ηράκλειο (5 λεπτά απόσταση από τον σταθμό ΗΣΑΠ) Έκπτωση 75%


€30.00
Campaign Ended
ΑξίαΈκπτωσηΚέρδος
€120.0075% €90

tweet this

1

Προσφορές από το Couponorama.gr

 

Γιατί Αikido...

* Είναι εύκολο να ασκηθούν άνδρες & γυναίκες ηλικίας 15-65 ετών, ανεξάρτητα από τη φυσική τους κατάσταση & τη σωματική τους διάπλαση.

* Οι τεχνικές που θα μάθετε είναι εντελώς φυσικές & δεν προκαλούν καμία βλάβη

* Σας γεμίζει αυτοπεποίθηση ως προς τη δύναμη σας ενώ παράλληλα ενσταλάζει στο μυαλό σας την ειρηνική συνύπαρξη με τους άλλους ανθρώπους.

* Είναι μη ανταγωνιστικό. Σκοπός δεν είναι να γίνουμε καλύτεροι από τους άλλους αλλά να εξελλισσόμαστε συνεχώς.
 


Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα Αikido της Σχολής
Το πλούσιο πρόγραμμά Αikido, περιλαμβάνει πολύ πρωινά, πρωινά μεημεριανά, απογευματινά και βραδινά μαθήματα και μπορείτε να παρακολουθήσετε όσα από αυτά θέλετε.

* Δευτέρα
7:00-8:15 & 19:30-20:45

* Τρίτη   
7:00-8:15 & 10:00-11:15

* Τετάρτη
15:30-16:45 & 20:00-21:15

* Πέμπτη    
7:00-8:15  &  10:00-11:15

* Παρασκευή
15:30-16:45 & 19:30-20:45

* Σάββατο
9:00-10:15

 

 Martial Arts Club 
Χέλμου 7, Νέο Ηράκλειο
(5 λεπτά από ΗΣΑΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟ)
Τηλ. 210 2817909
Ώρες λειτουργίας γραμματείας:
Δευτέρα- Παρασκευή, 18:30-21:30
http://www.martialartsclub.gr

Eκπαιδευτής Aikido
Αλεβίζος Αλεβίζος
Τηλ. 694 29 678 29
website: www.aikidoalevizos.gr
e-mail: alevizos75@gmail.com
facebook: Αλεβίζος Αλεβίζος


Το κουπόνι λήγει:

30/04/2012

Το Αϊκίντο είναι κατάλληλο για αρχάριους και μη, στις πολεμικές τέχνες, για κάθε ηλικία, φύλο και σωματότυπο. Στους δύο μήνες των μαθημάτων,  θα δείτε βελτίωση στην υγεία & ευεξία σας και θα γυμναστείτε με ασκήσεις αναπνοής και ευλυγισίας, κυκλικές γεμάτες χάρη κινήσεις, αποφυγές & ανατροπές. 

Αikido, η τέχνη της αρμονίας


Όροι Χρήσης της Προσφοράς 
  • Η προσκόμηση των κουπονιών θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 30/04/2012
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο 
  • Μπορεί να αγοραστεί 1 κουπόνι για κάθε χρήστη και  απεριόριστος αριθμός κουπονιών σαν δώρο για συγγενείς ή φίλους (έως 1  κουπόνι για κάθε άτομο) 
  • Δεν ισχύει για προσωπική χρήση ατόμων που ήδη εξασκούνται στο σύλλογο. Μπορούν όμως να κάνουν δώρο το κουπόνι σε άλλους.
  • Κάθε αγοραστής μπορεί να παρακολουθήσει όσα μαθήματα θέλει κατά τις ώρες και ημέρες που αναφέρει το πρόγραμμα.
  • Η προσφορά υλοποιείται στους χώρους του Κέντρου Πολεμικών Τεχνών Ηρακλείου, Χέλμου 7 στο Νέο Ηράκλειο (5 λεπτά από τον σταθμό ΗΣΑΠ). 
  • Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή


Τι είναι το Aikido

Το Αϊκίντο είναι μια σύγχρονη πολεμική τέχνη που συνδυάζει τις παραδόσεις των σαμουράι με την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για μια αρμονική και ισορροπημένη ζωή και για ένα σύστημα αυτοάμυνας κατάλληλο για κάθε σωματότυπο και ηλικία.

Το Aikido  είναι μία μη ανταγωνιστική πολεμική τέχνη, που η φιλοσοφία του συνίσταται στην άσκηση του ανθρώπου ώστε να εξελίσσεται συνεχώς & όχι στο να είναι καλύτερος από τους άλλους

Εκπαιδευτής της σχολής είναι ο Αλεβίζος Αλεβίζος (3ο Dan AIKIKAI). Ξεκίνησε την εξάσκησή του στο Aikido το 1995. Διδάσκει συστηματικά από το 2006. Τον διακρίνει το πάθος του για το Aikido, η μεταδοτικότητα, το χιούμορ και η αγάπη του για τη διδασκαλία.


Κάθε φορά που κινούμαι, αυτό είναι Αikido
(Μοριχέι Ουεσίμπα, ιδρυτής του Aikido)


Το Κέντρο Πολεμικών Τεχνών Ηρακλείου

Το Κέντρο Πολεμικών Τεχνών Ηρακλείου (Martial Arts Club),  δημιουργήθηκε από ανθρώπους με πάθος, αγάπη και μεράκι για τις πολεμικές τέχνες και λειτουργεί κάτω από μια χαλαρή και φιλική στέγη.

Στο κέντρο θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε – και να συνεχίσετε – την ενασχόλησή σας με τις πολεμικές τέχνες, σε ένα περιβάλλον που σέβεται ασφαλώς τις παραδοσιακές παραμέτρους των πολεμικών τεχνών (εθιμοτυπία, σοβαρότητα, πειθαρχία κλπ), αλλά χωρίς την άκαμπτη αυστηρότητά τους, που δεν ταιριάζει σε όλους τους χαρακτήρες, ειδικά των δυτικών ανθρώπινων μορφοτύπων.

Πολεμικές Τέχνες που διδάσκονται

Τζούντο: Πολεμική τέχνη και Ολυμπιακό αγώνισμα

Συστέμα: Ένα ολοκληρωμένο σύστημα άσκησης και μάχης από τους Κοζάκους της παλιάς Ρωσίας 

Αϊκίντο: Μια σύγχρονη πολεμική τέχνη κατάλληλη για κάθε σωματότυπο και ηλικία

Καράτε:  Παραδοσιακή πολεμική τέχνη, μαχητικό άθλημα και εξαιρετική γυμναστική  


Πέρα από τα τακτικά, καθημερινά μαθήματα, το Κέντρο Πολεμικών Τεχνών, διοργανώνει σεμινάρια με Έλληνες και ξένους εκπαιδευτές, είτε για τις πολεμικές τέχνες που διδάσκονται σε αυτό (Αϊκίντο, Συστέμα, Τζούντο, Ιάιντο), είτε για άλλες (Κέντο, Καράτε, Ναγκινάτα Τάε Κβον Ντο, Τάι Τσι κ.α.), ενώ φιλοξενεί και ομάδες μελέτης πολεμικών τεχνών που αναζητούν μια στέγη για να ασκηθούν. Ο χώρος και οι εγκαταστάσεις του μπορούν να εξυπηρετήσουν μια σειρά από διαφορετικές ανάγκες, τόσο σε τακτική βάση όσο και έκτακτα, ενώ οι άριστες σχέσεις με διάφορες ομοσπονδίες πολεμικών τεχνών καθιστούν το Κέντρο μια από τις καλύτερες επιλογές για τη φιλοξενία ακόμα και πολυάριθμων διοργανώσεων. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις ειδικές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα (μαθήματα πρώτων βοηθειών, ειδικά σεμινάρια αυτοάμυνας για γυναίκες, πολιτιστικές εκδηλώσεις γνωριμίας με τους πολιτισμούς που έχουν γεννήσει τις πολεμικές τέχνες κ.α.), δίνουν το στίγμα ενός δυναμικού, ζωντανού χώρου που έχει να προσφέρει κάτι ενδιαφέρον για τον καθένα

 

Δυναμικός, ζωντανός χώρος όπου μπορείτε να εξασκήσετε το σώμα και το πνεύμα σαςΑθήνα


προσφορές
 
προσφορές  
 
Στατιστικά...
προσφορές
.

LiveZilla Live Help